Vorige Artikel 13 van 25 Volgende

Oatman

Oatman:

De plantaardige na-looiïng accentueert het natuurlijke karakter van de nerfstructuur. Ook worden kleurnuances in de huid er door benadrukt. Het vacuüm drogen maakt de huid vlak en compact. Doordat de afwerking met een harde was is gebeurd en de huid daarna gewalkt ( in het vat droog rondgetuimeld ) wordt de nerf iets donkerder. Ook dit vergroot de kleurnuance.

Oatman t/m 2015:

Impregneer en UV-filter zijn vanaf dag 1 belangrijk. We adviseren om dit type leder direct bij levering even af te stoffen en direct te behandelen met de Keralux® impregneerspray N. Volg hierbij de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Het kan handig zijn om voor nieuwe meubels een losse Keralux® impregneerspray N mee te bestellen. Dan is er nog voldoende spray voor een volgende behandeling na een half jaar. Wekelijks afstoffen met een droge pluisvrije doek of de LCK® reinigingshandschoen. (evt. met enkele druppels LCK® reinigingswater). Onderhoud met deze set (reinigen, voeden en beschermen) minimaal 2 x per jaar.

Preventief onderhoud:

Keralux® set Vi
Keralux® reinigingshandschoen set

Extra voeding:

Keralux® lederbalsem

Leder kleuren:

Keralux® colour repair set


Oatman vanaf 2016:

Impregneer en UV-filter zijn vanaf dag 1 belangrijk. We adviseren om dit type leder direct bij levering even af te stoffen en direct te behandelen met de Keralux® lotion A. Volg hierbij de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Het kan handig zijn om voor nieuwe meubels een losse flacon Keralux® lotion A mee te bestellen. Dan is er nog voldoende lotion voor een volgende behandeling na een half jaar. Wekelijks afstoffen met een droge pluisvrije doek of de LCK® reinigingshandschoen. (evt. met enkele druppels LCK® reinigingswater). Onderhoud met deze set (reinigen en verzorgen) minimaal 2 x per jaar.

Preventief onderhoud:

Keralux® set A
Keralux® reinigingshandschoen set

Extra voeding:

Keralux® lederbalsem

Leder kleuren:

Keralux® colour repair set

 

© 2017 - 2023 Label | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel