Artikel 12 van 25

Nova Zembla

Nova Zembla

Een West-Europese stierenhuid waarbij de natuurlijke eigenschappen lichtelijk naar voren komen. Nova Zembla is in het vat met de best mogelijke pigmenten ‘door en door’ geverfd en daarna van een was voorzien waardoor het vocht- en olieafstotend wordt. Ondanks de beperkte dikte is dit een sterke leersoort die beschreven wordt als een privilege.

De waxlaag op het leder is de bescherming tegen vroegtijdig uitdrogen en versneld verbleken. We adviseren om dit type leder direct bij levering even af te stoffen en direct te behandelen met de Keralux® lotion S. Volg hierbij de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Het kan handig zijn om voor nieuwe meubels een losse flacon Keralux® lotion S mee te bestellen. Dan is er nog voldoende lotion voor een volgende behandeling na een half jaar. Wekelijks afstoffen met een droge pluisvrije doek of de LCK® reinigingshandschoen. (evt. met enkele druppels LCK® reinigingswater). Gebruik de producten uit de Keralux® set S twee tot drie keer per jaar om het leder in top conditie te houden. 

Preventief onderhoud:

Keralux® set S
Keralux® reinigingshandschoen set

Extra voeding:

Keralux® lederbalsem

Leder kleuren:

Keralux® colour repair set

Let op: De kleur Red Barn wordt door gebruik van lotions donkerder, regelmatig afstoffen met een droge LCK® reinigingshandschoen. Reinigers niet op dit leder gebruiken. Neem bij vragen even contact met ons op.


 

© 2017 - 2024 Label | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel