Artikel 6 van 29

Keralux® colour repair set

€ 63,00 (inclusief btw)

Altijd de juiste kleur!
We hebben bijna alle stalen in huis en kunnen daarmee jouw originele kleur namaken. Het enige wat je hoeft te doen is de juiste kleur te kiezen uit het keuzemenu. Weet je niet meer om welk leder, of welke kleur het precies gaat? Kijk dan even onderaan deze pagina bij 'Tips'.

Instructie:
Bij elke colour repair set ga je op dezelfde manier ter werk, tenzij dit anders aangegeven wordt in een van onze adviezen. Neem bij twijfel even contact met ons op, of kijk even bij: ‘Tips’. 

 1. Zorg ervoor dat het oppervlak stofvrij is. Gebruik hiervoor een schone, zachte en pluis-vrije doek. 
 2. Reinig het leder met de reiniger uit de Keralux® colour repair set. Volg de instructies op de verpakking.
 3. Kleur het leder bij met de Keralux® kleurlotion. Trek de handschoen aan en volg de instructies op de verpakking.
 4. Laat het leder na de laatste kleurbehandeling circa 24 uur opdrogen. Tussentijds niet in gebruik nemen!
 5. Na circa 24 uur behandel je het leder met de geadviseerde verzorgende lotion. 

Inhoud:
Wanneer je deze set bestelt ontvang je het volgende:

 • Keralux® kleurlotion (200ml)
 • Keralux® reiniger (200ml)
 • Handschoen (1 stuk)
 • Doekje (1 stuk)
 • Spons (1 stuk)
 • Gebruiksaanwijzing.

De inhoud is voldoende voor een 5 zitplekken (model afhankelijk).
Houdbaarheidsdatum: zie verpakking.

(!) Niet geschikt voor:
Kunstleer, plantaardig gelooid leder, met olijfblad-extract gelooid leder.

Levertijd:
De levertijd van een Keralux® colour repair set naar staal bedraagt ongeveer 10-14 werkdagen. De kleur wordt in het kleurenlab speciaal voor je aangemaakt. 

Tips:
Antwoorden op jouw meest gestelde vragen:

Ik weet niet om welk leder / welke kleur het gaat!
Het kan zijn dat je de aankoopbon (of factuur) kwijt bent, of dat je het meubelstuk van iemand hebt overgenomen. In beide gevallen weet je niet exact om welk leder en welke kleur het gaat. Gelukkig is er een alternatief. Aan de hand van een klein staaltje kunnen we jouw originele kleur alsnog maken. En nee... je hoeft de bank niet te 'opereren' om dit voor elkaar te krijgen. Aan een klein reepje leder van ongeveer 1-4cm (de helft van je pink) hebben we vaak al genoeg. Dit valt meestal wel ergens weg te knippen, bijvoorbeeld achter een rits/sluiting, of aan de onderkant van een meubelstuk. Het kan zijn dat de onderkant dicht geniet is, maar deze kun je er vrij gemakkelijk uit krijgen. Achter de nietjes overlapt het leder vaak enkele centimeters, hier kun je eenvoudig een stukje weg knippen. 

• Het is gelukt, maar nu?!
Wanneer je ergens een staaltje hebt kunnen wegknippen stuur je dit per post naar ons toe. Vergeet niet om je eigen contactgegevens, zoals een telefoonnummer of een mailadres, toe te voegen. Wij nemen contact met je op zodra we het staaltje hebben ontvangen. Vervolgens sturen we je een mail met daarin alle benodigde (bestel)informatie en eventueel een aangepast stappenplan. 

Stuur je staaltje naar onze postbus: 

t.a.v. LCK Nederland BV
Postbus 16
7390AA Twello
Nederland

• Ik kan nérgens een stukje weg knippen!
Sommige meubels zijn zo strak gestoffeerd, dat je nergens bij kunt komen. In dat geval hebben we nog twee mogelijkheden voor je: een standaardkleur, of een kleur naar RAL-nummer. Neem in beide gevallen even contact met ons op, of stuur direct een foto naar info@lcknederland.nl. We kijken in elk geval even met je mee om te bepalen dit de meest geschikte oplossing voor je is. 

• Ik weet niet of dit product geschikt is voor mijn situatie.
Een Keralux® colour repair set wordt geadviseerd wanneer het leder gecraquéleerd is (kleine barstjes), bij lichte oppervlakkige beschadigingen (kattenhalen, schuur- en schaafplekjes, krasjes) en wanneer het leder al verkleurd is. Dit laatste komt veel voor bij oudere en/of uitgedroogde meubelen. Twijfel je nog steeds? Stuur dan even een foto in, onze experts kijken met je mee om te bepalen wat de meest zinvolle oplossing is. Op werkdagen heb je binnen een paar uur antwoord, uiteraard kosteloos!

Mail je vraag naar: info@lcknederland.nl

 


Vragen?
Neem bij vragen over dit artikel gerust contact met ons op.

© 2017 - 2024 Label | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel