Artikel 22 van 25

Verve

Verve

Verve is aniline leersoort voorzien van een speciale wax op de top, gemaakt op huiden van de Europese os. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een leder om enthousiast van te worden.
Om de natuur te benadrukken worden natuurlijke kenmerken juist als een extra ervaren, deze kenmerken dienen wel zichtbaar te worden verwerkt. Door Collection Verve te voorzien van een speciale wax is dit aniline leertype licht beschermd.

Impregneer en UV-filter zijn vanaf dag 1 belangrijk. We adviseren om dit type leder direct bij levering even af te stoffen en direct te behandelen met de Keralux® impregneerspray N. Volg hierbij de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Het kan handig zijn om voor nieuwe meubels een losse Keralux® impregneerspray N mee te bestellen. Dan is er nog voldoende spray voor een volgende behandeling na een half jaar. Wekelijks afstoffen met een droge pluisvrije doek of de LCK® reinigingshandschoen. (evt. met enkele druppels LCK® reinigingswater). Onderhoud met deze set (reinigen, voeden en beschermen) minimaal 2 x per jaar.

Preventief onderhoud:

Keralux® set Vi
Keralux® reinigingshandschoen set

Extra voeding:

Keralux® lederbalsem

Leder kleuren:

Keralux® colour repair set

© 2017 - 2024 Label | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel