Vorige Artikel 5 van 21 Volgende

Keralux® set Vi

€ 63,00 (inclusief btw)

Complete set voor het reinigen, voeden en beschermen van vintage ledersoorten. 

Met de Keralux® Spray N met UV-filter kun je leder impregneren, zodat vocht en vuil veel minder snel kunnen indringen. Het werkzame UV-filter voorkomt vroegtijdig verbleken van het leder. De Keralux® milde reiniger is geschikt om verse, in water oplosbare, vervuiling te verwijderen. Daarom gebruik je de Keralux® milde reiniger altijd als eerste bij de halfjaarlijkse schoonmaakbeurt. De Keralux® vintage lotion (Vi) zorgt voor de juiste vochtbalans en brengt voedingstoffen in het leder. Door de wax emulsies blijft het vintage effect behouden. De Keralux® lotion Vi gebruik je na het reinigen met de Keralux® milde reiniger. 


Werkwijze: 

Nieuwe meubelen eerst stofzuigen met het meubel opzetstuk om stof door productie en transport te verwijderen. Daarna impregneren met Keralux® Spray N met UV-filter. Spray op een hoogte van 20-30 centimeter dun en gelijkmatig in. Meer is in dit geval niet beter! We adviseren 2 x per jaar het volgende onderhoud uit te voeren:

1. Reinigen met Keralux® milde reiniger, goed laten drogen.

2. Voeden met Keralux® lotion Vi, goed laten drogen.

3. Beschermen met Keralux® Spray N met UV-filter.


Aanbevolen frequentie: 

Halfjaarlijks, de inhoud is voldoende voor 1 behandeling van ca. 5 zitplaatsen.*

Tenminste houdbaar tot: 

36 maanden na productiedatum

Inhoud: 

Keralux® spray N (400ml), Keralux® lotion Vi (250ml), Keralux® milde reiniger (200ml), spons (1 stuks), 2 doekjes, gebruiksaanwijzing. 


Niet geschikt voor:

gepigmenteerd gladleder, kunstleer, plantaardig gelooid leder en met olijfbladextract gelooid leder.


*Tip: Bij meer dan 5 zitplaatsen of grote oppervlakten is de Spray N waarschijnlijk niet voldoende. Alle producten zijn ook los verkrijgbaar. Bestel dan een losse Keralux® spray N meteen mee, zo bespaar je ook op verzendkosten.

Neem bij vlekken of vragen gerust contact met ons op.

© 2017 - 2021 label-careproducts.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel